Kdy vytváříme a ERÚ zasíláme anonymizované výkazy?

02.11.2026, aktualizováno
  • Oddělení monitoringu trhu
  • Monitoring trhu
  • Hospodářská soutěž

Vytváříte pouze v případě, pokud pracujete s výkazy v režimu s rozlišením obchodního tajemství. V tomto režimu vždy vytváříte druhou (anonymizovanou) verzi výkazů. Anonymizovaná verze výkazů obsahuje pouze anonymizované informace, které netvoří obchodní tajemství. Anonymizovanou verzi výkazů zasíláte ERÚ vždy zároveň s první (kompletní) verzí výkazů.

V režimu bez rozlišení obchodního tajemství se anonymizované výkazy nevytváří a ERÚ nezasílají.

 

Bližší informace o režimech práce s obchodním tajemstvím, naleznete v postupu Jak máme předkládat ERÚ data podle monitorovací vyhlášky §2 odst. 1 a 2?

Sdílejte